< Terug

Learned Port Security (LPS)

LPS biedt een mechanisme voor het beheer van de netwerkapparaten op een of meer switchpoorten. LPS stelt de gebruiker in staat het inleren van netwerkapparaten op een poort te beperken door het aantal toegestane MAC-adressen op de poort te configureren en/of een lijst of bereik van geautoriseerde MAC-adressen op te geven voor de haven. Ook kunnen poorten automatisch ingeleerd worden met het eerste apparaat dat aangesloten wordt.

Hoofdscherm van Port Security
Poorten waar Port Security op geactiveerd is
Poort instellingen, zoals hoeveel devices er op deze poort aangesloten mogen worden en wat er moet gebeuren als de waarde overschreden wordt.
Overzicht van de ingeleerde apparaten. Hier kan een poort tevens weer vrijgegeven worden.
Inhoudsopgave